Samenwerken

Er zijn diverse manieren om samen te werken met Moeders Moestuin. Bij  samenwerkingen op mijn blog kun je denken aan reviews, boekrecensies, advertorials of winacties. Staat jouw vorm van samenwerken er niet tussen? Neem dan ten alle tijden gewoon contact met mij op.

Ik sta open voor nieuwe ideeën en denk graag mee bij het uitwerken van nieuwe plannen. Graag breng ik met mijn website jouw product of dienst onder de aandacht. Samenwerken kan op de volgende manieren:

Moeders Moestuin staat open voor verschillende samenwerkingen

Moeders Moestuin is een persoonlijke blog over moestuinieren. Ik plaats regelmatig nieuwe artikelen over de tuin, moestuinieren en tips. Ook schrijf ik regelmatig reviews over producten en lees ik boeken voor het schrijven van boekrecensies. Samenwerken doe ik alleen met bedrijven als het aanbod past bij mijn blog.

Gastblogger

Blog jij ook of heb je een bedrijf en wil je een artikel schrijven voor Moeders Moestuin? Als het artikel bij mijn site past is het mogelijk om op mijn website te plaatsen. Stuur mij gerust een mail en dan kunnen we kijken op wat voor manier we een samenwerking aan kunnen gaan.

Reviews en recensies

In samenwerking met anderen plaats ik graag reviews. Hiervoor kijk ik naar het product of deze past bij Moeders Moestuin of andere blogs die in beheer heb. Als dit aansluit dan schrijf ik er graag een artikel over. Ik geef in een review artikel altijd mijn eigen persoonlijke mening. Op deze manier wil ik mijn lezers de juiste informatie geven en een duidelijk beeld van de producten beschrijven die ik ontvang.

Producten en boeken mogen altijd vrijblijvend worden opgestuurd, je kunt het adres opvragen door een mail te sturen naar: info@moedersmoestuin.com

Kijk hier voor een voorbeeld boekrecensie

Het opsturen van producten betekend niet automatisch dat ik er een review over zal gaan schrijven. Kies ik wel voor het schrijven van een review, dan ben ik ten alle tijden eerlijk over het gekregen product. Hierbij kies ik altijd producten die bij de inhoud van de website passen. Ik zal altijd mijn eigen mening in een review verwerken en kan daarbij nooit een positieve review garanderen.

Goodies

Heb je goodies van producten of flyers om je bedrijf of product te promoten? Graag! Je kunt ze altijd opsturen naar Moeders Moestuin. Neem van te voren even contact met mij op.

Winacties

Winacties zijn ook mogelijk om samen met Moeders Moestuin op te zetten. Ik vind het leuk om hier aan mee te werken, ideeën over uit te wisselen en samen met jou te plannen.  Georganiseerde winacties zal ik altijd delen op al mijn social media kanalen. Dit zorgt voor extra aandacht voor jouw winactie. Mocht je hieraan willen meewerken, laat het mij weten.

Persberichten/Persbureau’s

Lijf en Lijn blijft graag op de hoogte over de nieuwste evenementen, nieuwe producten, workshops en presentaties. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen ontvang ik daarom graag via info@moedersmoestuin.com

Agenda

Heb jij een tuinevenement wat je wilt delen? Laat het mij weten dan zet ik deze kosteloos op de agenda.

Advertentiemogelijkheden

Een gesponsorde post of advertorial kan door mij worden geschreven. Ook is het mogelijk om zelf een stuk tekst aan te leveren. Let hierbij wel op dat de kans bestaat dat ik deze tekst aan kan passen op de manier die het beste bij mijn blog past.In elk stuk tekst worden standaard 2 links verwerkt. Wil je meer uitgaande links in een artikel, dan is is dit ook mogelijk. Hier betaal je wel een meerprijs voor per extra link. Tarieven zijn op te vragen via info@lijfenlijn.com

Het plaatsen van een advertentiebanner of advertiorial is ook een optie. Dit kan onderaan in de footer, of in de sidebar, zodat het naast alle artikelen tevoorschijn komt. Neem voor de mogelijkheden even contact met mij op.

Ook is het mogelijk om een link of banner in een artikel te laten plaatsen die al online staat.

Samenwerken met Moeders Moestuin

Als je ook interesse hebt in een samenwerking met MoedersMoestuin, dan hoor ik graag van jou. Voor advertentiemogelijkheden, een samenwerking of review aanvragen kun je contact met mij opnemen via info@moedersmoestuin om alle mogelijkheden te bespreken.


Download nu je gratis moestuinplanner

moestuinplanner
Hou bij wat je gezaaid hebt op deze handige moestuinplanner.

Mijn favorieten

Tuinmeubelshop

Moesie de moestuincoach

Blijf op de hoogte van MoedersMoestuin

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Groene vingers?

Tuin algemeen

Moesie de moestuincoach

De makkelijke moestuin 2.0

%d bloggers liken dit: