Over moeders moestuin

Moeders Moestuin

Gezonde voeding, natuurlijk en leefstijl zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Zowel prive als in mijn werk speelt dit een grote rol. Vanuit mijn functie als gewichtsconsulente begeleid ik mensen naar een, voor hun makkelijk vast te houden, andere leefstijl en eetpatroon. Gezonde voeding is hierbij heel belangrijk.

Persoonlijk hou ik van de natuur. Van bloemen, planten en dieren. Ga ik graag naar het bos, wandel ik en heb ik een moestuin. De makkelijke moestuin is mijn hobby. Ook hou ik van fotograferen. Natuurfotografie is mijn passie. Daarnaast ben ik moeder van 3 opgroeiende kinderen en op dit moment zwanger van de vierde.

Al deze aspecten komen samen in “Moeders Moestuin”. Een persoonlijke blog over moestuinieren, gezin en natuur.

Middels deze site neem ik jou mee in mijn leven, met als doel jou de inspiratie, tips en advies te geven door middel van de blog, foto’s en verhalen.

SLIM (29)

Mocht je vragen of opmerkingen hebben? Stuur gerust een mail.

Ida Jager

Moedersmoestuin.com is onderdeel van natuurlijk! Ida

moestuin


Download nu je gratis moestuinplanner

moestuinplanner
Hou bij wat je gezaaid hebt op deze handige moestuinplanner.

Mijn favorieten

Tuinmeubelshop

Moesie de moestuincoach

Blijf op de hoogte van MoedersMoestuin

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Groene vingers?

Tuin algemeen

Moesie de moestuincoach

De makkelijke moestuin 2.0

%d bloggers liken dit: