Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website van Moedersmoestuin.com. Wanneer je deze website bezoekt, ga je akkoord met deze disclaimer.

WIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN

Alle blogs, tips, reviews en andere berichten die ik schrijf worden met veel aandacht geschreven. Het kan altijd zijn dat er onjuistheden of onvolledigheden in een artikel zitten. Indien nodig zal de informatie worden aangepast zonder enige vorm van vermelding. Dit gebeurt enkel door mijzelf.

GEEN AANSPRAKELIJKHEID

Aan de inhoud van MoedersMoestuin zijn geen rechten te ontlenen. Moedersmoestuin.com is op geen enkele manier aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van deze website. Moeders Moestuin is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen.

REVIEWS

Alles waar ik een review over schrijf, is berust op mijn waarheid en op mijn eigen mening.
Als ik iets heb gekregen en/of ben gevraagd om een review of recenstie te schrijven (tegen betaling of korting), zal ik dit in of onder het artikel vermelden. Dit beïnvloed mijn mening op het product niet.

AFFILIATIE LINKS

Moeders Moestuin maakt op deze website gebruik van affiliatie links. Als je op een van deze links klikt en daar wat besteld, krijg ik een bepaald percentage van het aankoopbedrag van jou aankoop. Hier merk jij niks van en betaald ook niks meer voor het artikel, maar hierdoor kan ik de vaste lasten van de website betalen en mijn tijd die ik aan de website en blogs besteed.
Daarnaast is het voor bedrijven mogelijk om een link naar hun website op mijn website te hebben staan.
Niet alle links zijn affiliate links, er zijn ook links die ik deel maar waar ik niets voor krijg. Deze deel ik uit persoonlijke interesse in deze website.

REACTIES

Websitebezoekers op Moedersmoestuin.com hebben de mogelijkheid om reacties te geven onder de door mij geplaatste artikelen. Deze reacties vallen onder de verantwoording van de schrijver, zodat ik hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid aanvaardt. Reacties worden behandeld als niet vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Het wordt niet gewaardeerd onrechtmatig, bedreigend, lasterlijk, ontuchtig, aanstootgevend, opruiend, pornografisch of godslasterlijk materiaal of enig ander materiaal dat aanleiding zou kunnen geven tot civiele of strafrechtelijke aansprakelijkheid, naar of van deze website te verzenden of daarop openbaar te maken. Ik ga er vanuit dat iedereen met respect op elkaar reageert. Moeders Moestuin behoudt zich het recht voor om reacties naar eigen inzicht te weigeren of in te korten, zonder opgaaf van redenen.


Download nu je gratis moestuinplanner

moestuinplanner
Hou bij wat je gezaaid hebt op deze handige moestuinplanner.

Mijn favorieten

Tuinmeubelshop

Moesie de moestuincoach

Blijf op de hoogte van MoedersMoestuin

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Groene vingers?

Tuin algemeen

Moesie de moestuincoach

De makkelijke moestuin 2.0

%d bloggers liken dit: